1. Prijzen

De prijzen op de website zijn richtprijzen. De prijzen zijn onder voorbehoud, uitputting voorraad en eventuele drukfouten. De prijzen zijn inclusief 21%btw en exclusief recupel, bebat of andere taksen. De standaard recupel prijzen worden gehanteerd zoals deze zijn voorgeschreven op http://www.recupel.be

2. Bestelling&betaling

Na ontvangst van uw bestelling wordt door ons een definitieve bestelbon opgemaakt, gegenereerd door het systeem.

2.1 Particulieren

Voor particulieren dient de betaling te gebeuren bij het aanvaarden van deze bestelbon indien deze verstuurt wordt naar de klant. Dit betekent dat wij een bestelling slechts aanvaarden als het totaalbedrag van de bestelling op onze rekening hebben staan. In het geval de klant geheel of deels wenst te betalen met ECO-cheques dienen deze hiervoor ook eerst toegekomen zijn op de maatschappelijke zetel van High Power LED. U kan hiervoor de procedure volgen beschreven op de website. Indien de klant de bestelling wenst af te halen kan hij deze ook betalen met ECO-cheques en/of CASH ter plaatse.

2.2 Zakelijke partners (BTW gerechtigde)

Vooral voor bedrijven, wederverkopers bestaat de mogelijkheid om te betalen via factuur. Elke factuur van High Power Led dient te worden betaald ten laatste op de daarop vermelde vervaldag. Voor bedragen onder de 500€ vragen wij een volledige betaling alvorens wij overgaan tot levering. Bij bestellingen die het bedrag van 500€ overschrijden zullen wij een proportioneel voorschot vragen dat minimaal 50% bedraagt en de overige 50% dient voldaan te worden VOOR levering. OPGELET! Betaalde voorschotten van welke aard ook worden nooit terugbetaald. Wij aanvaarden enkel contante betalingen en/of betalingen via bankoverschrijving of kredietkaart . Professionele klanten kunnen helaas NIET betalen met Eco-cheques!

2.3 Wanbetalingen

Onbetaalde factuurbedragen worden ingaande vanaf de dag waarop zij betaald dienden te zijn en tot de dag van volledige betaling van rechtswege en zonder verwittiging verhoogd met een verwijlintrest gelijk aan 7% op jaarbasis. Bovendien worden deze onbetaalde factuurbedragen verhoogd met een schadevergoeding wegens wanbetaling gelijk aan tien procent, met een minimum van 125 euro, onverminderd het recht van HighPowerLed om een hogere schadevergoeding te vorderen indien zij kan bewijzen dat haar schade groter is. Indien HighPowerLed een gespecialiseerde derde, die erkend is tot het uitoefenen van de activiteit van minnelijke invordering, opdracht geeft tot inning van het verschuldigde, worden voormelde bedragen nogmaals verhoogd met een forfaitaire vergoeding van 125 euro. Eveneens zijn alle kosten van deze derden voor rekening van de klant. Bij aanvaarding van de algemene voorwaarden erkent de klant hier geen beroep tegen aan te tekenen.

3. Levering & leveringskosten

De goederen worden per koerier geleverd. Hiervoor wordt een tarief per verpakking, per gewicht of per volume aangerekend. Kosten voor spoedbestellingen zijn altijd ten laste van de klant. Alle zendingen zijn op risico van de koper (bestemmeling).

Inrichting en aanpassing van de plaats(en) waar de apparatuur wordt opgesteld zijn ten laste van de klant, die aansprakelijk is voor alle schade aan de apparatuur , evenals voor bijkomende kosten opgelopen als gevolg van niet tijdige, onjuiste of gebrekkige uitvoering ervan.

High Power LED is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenis niet kan nakomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, als mede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheids- maatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van High Power LED. Uw bestelling zullen we met de nodige zorg uitvoeren. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten.

Als gevolg van lopende zaken kan het zijn dat HighPowerLed geheel of deels de verzendkosten op zich neemt. Op dit eigenste ogenblik worden alle orders boven 135€ binnen België gratis verzonden. Voor alle andere orders zie prijsofferte bij bestelbon. Bij het uitoefenen van uw verzaakrecht zal altijd, indien niet betaald, portkosten aangerekend te worden.

4. Annulaties, terugname van goederen, verzaakrecht

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. (bedenktijd) Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de besteldatum van de goederen. Indien U als koper zich bedenkt, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, het order annuleren of de ongebruikte goederen terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. De retourkosten zijn ten koste van de koper!

Terug betaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel door High Power LED in ongeschonden, niet gebruikt en in originele verpakking ontvangen wordt, en uiterlijk binnen 30dagen na ontvangst van de zending door High Power LED. Er worden tevens ook 6,5€ portkosten in rekening gebracht indien men heeft kunnen genieten van een gratis verzending.

Het recht op verzaking zal niet aanvaardt worden in volgende gevallen.

- Indien het product op maat werd vervaardigd. (bv. kleur, speciale oplage)
- Indien het product op vraag van de klant werd besteld en er geen voorraad van wordt aangelegd.
- Indien het product niet kan teruggestuurd worden naar de leverancier.
- Indien het product sporen van schade (krassen, deuken etc.) bevat
- Indien het product in een geopende verpakking wordt geretourneerd.

B2B of professionele klanten hebben geen recht van opzeg. Voorschotten worden niet terug betaald.


4.1 30 dagen niet goed geld terug garantie

Bij HighPowerLed denken we aan onze klanten die twijfelen. Hiervoor hebben we speciaal een ruimte gecreëerd waarbij we een aantal lampen gratis door de particuliere klant kunnen laten testen. De voorwaarden verbonden met deze actie kan U terugvinden op de website.

5. Aansprakelijkheid

High Power LED is niet aansprakelijk voor het verlies, de diefstal, het waardeverlies of de beschadiging van door de klant aan ons toevertrouwde materiale, inclusief eco-cheques, of werken van welke aard ook, met het oog op hun aanpassing, restauratie of welke andere manipulatie ook aan High Power LED gevraagd, en dit zowel op als buiten de bedrijfslokalen, alsmede tijdens het transport of de plaatsing ervan. Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de verplichtingen van onze firma een inspanningsverbintenis en geen resultaatsverbintenis uitmaken. In geen geval zal High Power LED aansprakelijk kunnen worden gesteld voor haar eigen fout of nalatigheid of deze van haar aangestelden, zelfs in geval van grove fout, schuld of opzet, enkel behoudens indien de overeenkomst of de Wet uitdrukkelijk en op dwingende wijze in bepaalde aansprakelijkheden voorzien.

6. Eigendomsvoorbehoud

Alle goederen, materialen en benodigdheden, als mede de uitgevoerde werken zelf, blijven eigendom van High Power LED tot aan de integrale betaling van onze facturen in hoofdsom en aankleven (eigendomsvoorbehoud). Dit geldt evenzeer indien de werken, levering, goederen of materialen van High Power LED slechts een onderdeel uitmaken (bijzaak) van een groter geheel (hoofdzaak) waarvan de eigendom of gedeelten hiervan niet aan High Power LED zou toebehoren.

7. Garantie

High Power LED garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden deze door Highpowerled.be kosteloos hersteld of vervangen. In eerste instantie zullen wij trachten om de defecte goederen te herstellen en pas overgaan tot vervanging indien dit niet meer lukt. Als bijgevolg van uitverkoop van een artikel dit niet meer voorradig is zal een terugbetalingsbedrag worden aangeboden overeenkomstig met de waarde en geschatte gebruiksduur in combinatie met de actuele marktprijs van het goed.

Voor aankopen gedaan door consumten genieten zij op minimaal 2 jaar garantie of indien anders aangegeven de fabrieksgarantie van het product. Er zal echter nooit een garantie van minder dan 2 jaar gegeven worden.

Als professionele klant krijgt u op al onze led artikelen 2 jaar volledige garantie!


OPGELET! Deze garantie is natuurlijk enkel geldig als de led verlichting ook conform alsook correct geinstalleerd wordt! Hieronder onze voorwaarden en regels wanneer de garantie vervalt! Dimbare led lampen moeten steeds gebruikt worden in combinatie met een geschikte led triac dimmer. 12V led verlichting aansluiten op een correcte manier alsook in combinatie met een 12V/DC led transfo. Artikels niet geschikt voor buitenshuis toch buitenshuis installeren. Bij een algemene kortsluiting, overspanning en of blikseminslag zijn wij niet verantwoordelijk voor de schade alsook vervalt de garantie. Geen garantie bij het openschroeven of uit elkaar halen van artikels. Geen garantie indien men zelf één of meerdere extra al dan niet elektronische componenten toevoegd bij eender welk artikel. Bij het buitenshuis installeren van led strips, led verstralers en andere artikels er steeds voor zorgen dat alle aansluitingen van welke aard ook, ook op een conforme manier waterdicht gemaakt worden zodat er geen water- of vocht- insijpeling mogelijk is. Bij eventuele problemen later geven wij geen garantie. Alle defecte led verlichting moet naar ons terugkomen in de originele verpakking alsook tesamen met een betalingsbewijs en/of aankoopbewijs (factuur).

De klant mag geen wijzigingen aanbrengen aan het artikel zonder voorafgaande goedkeuring van HighPowerled.

7.1. Garantie bij aankoop uit de koopjeshoek

De garantie geldt 1 jaar na aankoop. Indien bij een garantiegeval het product niet meer leverbaar is, zal er een vergoeding worden gegeven aan de hand van de waarde van het product op het moment van het verzoek tot garantie. Voor het overige zijn de andere voorwaarden voor garantie toepasselijk.

8. Voorrecht

High Power Led behoud zich het recht om elke bestelling te weigeren, om welke reden ook. Alle vermelde prijzen zijn niet bindend en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

9. Privacy

Persoonlijke gegevens worden niet bewaard mits u hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie van Highpowerled.be. Uw e-mail adres wordt dan opgenomen in het klantenbestand en zal niet door derden worden gebruikt.

10. Foto’s, tekst & afbeeldingen

De foto’s en afbeeldingen gebruikt op de website kunnen afwijken van het originele. De afbeeldingen en foto’s zijn dus niet bindend. Dit geeft geen recht tot annulering van de aankoop. Op alle foto`s en tekst is een copyright van toepassing.

11. Toepasselijkheid

Al onze overeenkomsten worden beheerst door het Belgische recht. Wanneer de klant een natuurlijk of rechtspersoon is die uitsluitende voor niet-beroepsmatige doeleinden, de producten of diensten vererft of gebruikt, worden alle betwistingen voortvloeiend uit onderhavige overeenkomst beslecht voor de rechtbank van Antwerpen. Voor het overige en voor zover niet in strijd met de wetgeving terzake, zijn de algemene voorwaarden toepasselijk


Algemene voorwaarden ondervoorbehoud van wijzigingen.

Laatste versie 01/11/2014(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2018 High Power LED | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.